PARIIIIIS

När jag ändå är igång: Här kommer lite bilder från Paris där jag var några dagar den här veckan. Jag har redigerat dem lite men inte beskärt och sånt, men jaja. Let's go.


Eifelltornet. Mycket större än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Åkte ända upp till toppen. Det var häftigt men det tog nästan tre timmar att komma upp och ner. Jag tror vi stod i kö i 2 timmar eller någonting sådant. Helt galet.


View from the top.


Satt på uteserveringar och åt pain au chocolat och drack te.


Shoppade... :D



Var på Louvren och såg bland annat Mona Lisa och den här, The Winged Victory of Samothrace, som gjordes 190-225 år f.Kr.


Notre Dame. Antagligen min favorit "sevärdhet" på hela resan. Så sjukt maffigt. Byggdes mellan 1100-talet och 1300-talet tror jag.


Där inne fanns det helt fantastiska fönster. Jättestora och detaljerade.

JAO, PARIS ALLTSÅ!


mm

Jag startade dagen med ett kort joggingpass såhär på morgonkvisten. Känner mig så jäkla bra! Och jag har inget plugg kvar! Och jag slutar skolan om mindre än två veckor! Och solen skiner! Och jag har varit i Paris! OCH ALLT ÄR BARA GRYMT.

NÖJD

Idag var jag hemma. Har varit sjuk i typ en vecka nu, men ska till skolan imorgon. Idag har jag fått gjort så grymt mycket skola. Vi har något slags tema i skolan där man skall skriva massa texter på svenska and english och göra en massa bilder till. Idag har jag: skrivit klart en text, skrivit en hel ny text, börjat på en ny text, gjort fem (FEM) illustrationer. Om jag är nöjd? Ja.

Jag vet inte varför, men om jag inte har någonting att göra så klättrar jag på väggarna efter bara någon timme. Det behöver inte nödvändigtvis vara skoljobb, men bara något slags arbete. Så tänker man ju såklart inte när man väl har fyra prov på en vecka och trettio olika inlämningar som ska in, men när allt är över så blir man liksom ahha, och nu då?

Hahahah, så nu har jag babblat lite. Hejdå. Stay fierce.

Aa



Jag är hemma och är sjuk. Jag har tråkigt.

Tja


Jomen

Cha cha bloggen.

Här får man alltså fyra dagars ledighet och vad händer? Man blir sjuk. Surt? Lite, ja.
Hade tänkt göra typ en miljon roliga saker idag, men jag fick istället spendera timmarna med That '70s Show och halstabletter. Nu sitter jag här med en filt och tittar på töntiga filmer från typ 2001. Så mycket party som det kan bli alltså.

Hoppas att ni andra är lite mindre bedrövliga än vad jag är just nu. Nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv. Simma lugnt.


...

Somnade klockan tre igår. Just nu känns allting så väldigt ljust och trevligt (märk ironin).

RSS 2.0