LOVE AND MEMORIES

Tjaaaaaaaaaa

Sitter här med lite smått panikångest nästan, har helt sjukt mycket läxor. Jag skojar inte, seriöst, det här är inte normalt! Jag fattar inte hur jag ska få ihop allt. Jag är en människa som alltid pressar sig själv ganska mycket, och jag försöker alltid att få bästa resultat av allting. Men jag vet ärligt talat inte hur det här ska gå.

Haha, ja, "varför sitter du här och bloggar dåååååå?" JAG HAR PLUGGAT HELA DAGEN OCH HELA EFTERMIDDAGEN I NEED A BREAK.

Men, bort från allt det! Jag har köpt nya skor. Sjukt snygga, fodrade svarta Converse. Sooooo prettyyyyy. Hösten är här och nu känns det mer än någonsin. Jag har inte hunnit ut för att fotografera höstlöv ännu, men jag ska ta tag i det i veckan.

Nu måste jag tillbaka och plugga om tvättsymboler, allt som ska framgå på en äggförpackning och skriva om Lübeck, bland annat. Och därmed basta.

Bra låt förresten (spotify); LOVE AND MEMORIES 

This is right where we belong

Yeaaaaah. De senaste dagarna har varit bra och roliga och allt, men inte särskilt händelserika. I fredags var det kompisar, i dag (eller igår egentligen, haha, klockan är 01:29) kompisar, och imorgon så ska jag bara plugga till det stundande hemkunskapsprovet. Jag ska kunna alla delar på en gris, på en ko och på ett lamm bland annat. Mmmmm underbart.

Men trots att läxorna ligger på högar, och att alla trötta höstregn kommer nu, så känner jag mig förvånansvärt lätt till mods. Lite ljus, typ. Jag vet inte. Sånt där är svårt. Speciellt eftersom jag är trött. Jag borde nog sova. Jag ska sova nu. Yep. Godnatt.

With no destination, no map to guide you


Hate is a strong word but i really really really don't like you


Bra dag! Skolan gick fort, underbaaaaart. Men tyska och svenska är ganska chill. 

Igår var det tänkt att jag skulle plugga tolv sidor matte, men mamma ville att vi skulle åka iväg och shoppa lite, så det blev ingen matte. Oopsi. Men det ska jag ta igen idag, alright, let's goooo.

Dagens citat:
That '70s Show
The Halloween Episode
Eric and Hyde are fighting.
Kelso: "Let's not fight alright. It's Halloween, man.
It's time for peace on earth and goodwill towards man."


Haha, Kelso är epicccc!

 


Ser upp och ser en fågel o tänker 'din jävel'


Har värsta bloggsuget just nu, haha, vad hände?

Tisdagen var seg, seg, seg. Engelska på förmiddagen och biologi på eftermiddagen. Och lägg på extremt ruggigt väder på det, and there you have it. Jag gillar egentligen hösten, med alla färger, fina skor och att man kan ha lite tjockare koftor, men något som jag inte klarar av är mörkret. Jag blir så deprimerad. Man vaknar och det är mörkt, man är i skolan hela dagen, och man går och lägger sig och det är mörkt. Något av det mest underbara jag vet är när man kan dra på sig sina nya Converse på våren och gå till skolan i solskenet.

Nu ska jag gå ut med soporna, hejdå, hoppas ni inte är lika trötta som jag är. Pussssss.


When you see my face, hope it gives you hell


Just nu i mitt liv:

Hemkunskapsprov, matteprov och två stora svenska uppsatser skall bli avklarade inom loppet av tre veckor. ALRIGHT! PLUGGNÄTTER HERE I COME.

Jag håller på att läsa 'Sofies Värld'. Ruskigt bra, måste jag säga. Namnet är kanske lite töntigt, men seriöst, ganska omskakande faktiskt.

Idag när jag kom hem efter en lång och trött måndag bestående av idrott och matte, slog jag upp brevlådan och hittade där ett Gelaskin (www.gelaskins.com) till min iPod touch. Det blev snyyyyyyyggt. 

Nu ska jag sova cause tomorrow is a brand new ddaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy. GOODBYE.





The list goes on and on



Är det konstigt att redan nu längta efter våren?

110909

Sådär ja, nu var tandställningen inne. Känns helt sjukt ovant och ömmar lite, men det är ju bara 5-6 månader som jag ska ha den så jag antar att det bara är att suck it up. Dessutom är det en vit tandställning också, så det lindrar väl lite.

Yeah... that's about it. Mitt liv är inte speciellt intressant for the moment.
Men helg i alla fall - AWESOME.

Peace out!


Say the magic words


Idag har Adela och Heidi namnsdag.

Ja, helg var det alltså. Känns helt OK. Vet inte riktigt vad som händer de kommande dagarna, men vi får la se. Är lite förskyld just nu så jag får väl kurera mig lite i alla fall.

Nu har jag hur som helst gått i skolan en vecka när vi har haft de riktiga och vanliga ämnena. Ärligt talat så är jag ganska lättad. Alla dom här "åååh respekt och tillit till varandra" och "ansvar och förståelse och bla bla bla" som man har i början av läsåren känns inte riktigt så jättefantastiskt. Ja, det är viktigt och det vet jag, men det blir nästan lite överdrivet ibland.
Så, vanliga ämnen - that's my thing.

Och ojojoj, September! Vad hände? När kom hösten, haha? Snart är det liksom höstlov. HÖSTLOV! Aäshhh, tiden rullar fort antar jag, så det är väl bara att se till att hålla i hårt och glida med.

Nu ska jag läsa en bok eller nått, I'm at a loss.  

RSS 2.0