Äng.



Update: Tydligen så har jag inte så fantastiska blomkunskaper. Jag bytte ut rubriken. :)

Pärlsocker.

Tjoe ho allihopa!

Jag har trixat ihop en ny header och bakgrund. Lite mer somrigt. Jag tyckte att det behövdes. Idag har jag gått omkring i en klänning, bakat småkakor med pärlsocker (goda, men blev lite lustig form), lyssnat på MuggleCast, surfat omkring på bloggar och haft det allmänt stilla.  

Selfish Love med Miyavi.


Kram!
 

Blekrosa







God morgon! Hur mår alla? 
 
Lite inhandlingar har det blivit här i veckan. Blekrosa klänning från Indiska (jag handlar näst intill aldrig på Indiska, men dom har verkligen snoffsat till sig lite på sistone må jag säga), kofta från Mango (köpt för några månader sedan), ring från Glitter och en snygging till väska från Beyond Retro. Jag är kär.

Asfalt


Time.

Sommaren går så fort. Man hinner inte göra någonting. Jag har lite ångest. Allt går för fort. Och knappt en enda dag med perfekt väder. Antingen regn, vind, eller moln. Men, trots det så är det några saker som gör mig lycklig i alla fall. 

Det blev bad med vännerna igår. Och muminkex. Yes. Bilder från de senaste dagarna kommer troligtvis lite senare idag. Ha det fortsatt trevligt!

Dagens låt (de senaste dagarnas låt): Silly God Disco med the GazettE. Gah, jag älskar den här låten. Introt är så ballt.



RSS 2.0