Blå



Idag har jag hurrat för mamma. Love U! ♥

HAPPiiE TODAY.



Dessa två är bara för sköna. Mcflyyyy. ♥

There's great expectations that weigh on our heads







Härligt med sol huh?

Nostalgia [1 YEAR]

Det här är faktiskt lite pinsamt att erkänna, men jag hade glömt bort att min blogg fyllde 1 år i måndags. Så det får bli ett sent grattis, haha. Både jag och bloggen har ändrats en hel del där här året, och det är ganska roligt att gå och titta i arkivet och läsa inlägg som man totalt glömt bort att man hade skrivit. Kul och hur man tänkte då.

Oh well. De senaste dagarna har mest inneburit vänner, godis, flumm och de andra vanliga grejerna som man får plats med på ett mini-lov. Nu lyser solen fint och det är lördag. Det känns ganska bra. ♥


YUMMI


I'll Be Seeing You



Söndag 090509 - 17:30

STICK YOUR NOSE IN THE AIR AND THAT'S HOW YOU GO FAR

Nemen, tjena! Solen skiner fint och sådär och idag tog jag med mig mina kompisar Kamera och Ipod på en promenad. Sedan fick jag ett ryck och klippte gräsmattan.

Jag kom nyligen tillbaka från Rom! Åkte dit några dagar med familjen, och det var verkligen fantastiskt. Regnade första dagen, men de andra dagarna var det solsken och 15-20 plus grader. NAJS. Lite bilder kommer. Jag tror jag tog runt 500-600 bilder. Wiho.

Nä, men nu ska jag plonka lite på gitarren och äta after eight-glass (jag är sjukt trött på Ben&Jerry's för tillfället. euuu).
Hejdå.


RSS 2.0