Born and raised in South Detroit

Jag tror att jag aldrig har varit så glad för att det är fredag förut. Eller jo, antagligen, men sjukt skönt är det i alla fall! No-arbetet from hell är inne, jag och A skrev ihop en inlämning på 13 sidor totalt, så det borde bli bra, haha! Jobbig vecka, men på torsdag var det som  om allting blev lite ljusare. Egentligen, om man tänker efter, LIVET LEKER!

Första advent på söndag! Tutally crazzy. "Jullådorna" skall ner från vinden imorgon, samt att det blir pepparkaksbak. Jag vet inte vad det är med mig, men jag är så sjukt TAGGAD på julen! Jag vill bara att den skall komma nununu. PEPP!

Men innan det är dags för jullovet så har jag ett riktigt smaskigt matteprov att sätta tänderna i på måndag. Funktioner & algebra, samt Matte i Media. Haha, fy alltså.

Men whatevvva, det är fredag och allt är bra och yada yada.
Krammmm.

NEJ

Det här håller på att knäcka mig. Finns det en gräns för hur mycket skit man måste ta sig an?

So what's the point in aiming tall, when you're guaranteed to fall




Never thought that I'd be the one to say I've had enough
I've opened up my closet, the skeletons are catching up
I'm waiting for my chance to bail but the goddamn ship set sail
I know without a doubt that I want out
But there's not a chance in hell.


You're so self-centered, so damn ignorant









(Foto: Jag. Höst 09 oredigerat)

If you're wondering if I want you to,   I WANT YOU TO


Igår gick jag och några vänner på den här "Twilight-New Moon-kvällen". Höll på till halv tre på natten. Och sedan var det upp tidigt till skolan, sov nog typ 3 och en halv timme i natt. Fast jag har varit grymt speedad hela tiden i skolan ändå. Men nu är jag lite halvt mörbultad sådär, så det blir att chilla galet ikväll.

Men New Moon då? Seröst, 1000 gånger bättre än den första. Jag driver inte. Den första filmen var ju bra och så, men jag gillade aldrig riktigt den. Den var så kall och lite konstig. Men New Moon, nu skall vi snacka bra film! Över förväntan. Totalt. Det var ungefär 1 och ett halv år sedan jag läste boken, men jag hann i alla fall fatta att det fanns så mycket bra små detaljer från boken i filmen. AWESUME. Jag ska inte fangirla för mycket, men jag är NÖJD.

(Haha, förresten, är det bara jag som blir sjukt irriterad när tjejer tror att dom äger Twilight på något sätt? Liksom "Omg-I-love-Edward-omggggg-jag gillade twilight innan diiiig-omg TEAM EDWARD!!!")


When we was young, oh man, did we have fun
Always, always
Promises, they break before they're made
Sometimes, sometimes

RSS 2.0