WOOD ANEMONE


Gammal bild från förra våren, med gamla kameran.
Hoppas det ser ut såhär snart igen.

Ganska så trevlig & lugn dag. Varit med vännerna lite, fotograferat, läst, tittat på tv-serier. Mer kan man nog inte begära av en söndag. Men ärligt talat så känns den stundande skolan inte så jobbig. Tydligen skall solen skina på och man känner hur man bara vill springa av exaltering, och allt blir lättare. Och på torsdag skall det vara 10-15 grader. How 'bout that, huh?

SUNSET&SNOW



Idag ska jag titta "My so-called life" och "The Tudors", äta Oreos med grön mintfyllning, samt läsa lite Shakespeare och Jane Austen. Och fira A lite också, som fyller år idag. Helg är allt bra det.

TESTINGTESTING







Nikon D90 in my ♥.

Solen lyser på golvet genom fönstret

Jag sitter just nu i skolan. Solen lyser. Härligt. Fast tydligen så skall det inte vara så mycket längre. Det är påväg att bli snö imorgon. Inte trevligt. Över till annat - min nya kamera är underbar. Jag skulle inte kunna vara mer nöjd. Jag skall försöka ladda in lite bilder till datorn för att se hur de blir på en skärm. Nu är det back to work.


LYCKA = NIKON D90

Jag är så sjukt lycklig och vet inte riktigt vad jag ska skriva (eller ta vägen). Igår införskaffades drömmen; Nikon d90. Nu finns den i mina händer och det är underbart och jag älskar den!  Jag har gått omkring och testfotat lite, den är fantastisk och jag är väldigt väldigt väldigt nöjd. Nu ligger flera timmars läsning i manualen framför mig.


YESTERDAYMORNING







1. Krokus är vår. 2&3. Videung.

an cafe


Bildkälla. myspace.com/ancafe

De här killarna såg jag på Tyrol i torsdags!
Det var helt underbart och roligt. Det var härligt att se dem på riktigt. Kom ganska så långt fram till scenen, men såg inte så mycket, men en halvtimme inne i konserter så försvann några framför mig och då blev det perfekt. Det var lite charmigt när de försökte prata svenska. Yuuki (tror jag?): "Taackkk föer att nie eeär häeer!". Haha.
Och jag dansade, hoppade, skrek, och dansade ännu mer, ända till slutet.

ÄNTLIGEN







Det var lite vår i luften idag.

I CLOSE MY EYES AND THE FLASHBACK STARTS



Såhär kan det se ut när jag och min vän J sätter oss ned framför photoshop.
Godnatt!

WILL

Jag är just nu lite i hyper.

Igår avslöjades det att ett nytt porträtt av William Shakespeare har funnits. Den är troligtvis den enda målningen som gjordes när han var vid liv, hans skall tydligen vara 46 år gammal på tavlan. Det är den mest detaljerade målningen jag sett av honom. Jag får verkligen rysningar när jag tittar in i ansiktet. Det är så overkligt att det troligtvis är den här mannen som skapade Romeo & Juliet, Hamlet, Othello och alla andra. Det är så häftigt att det fortfarande kommer upp nya ledtrådar och saker som kan bevisa vem denne mannen var, och detta 400 år efter hans död. Många är fortfarande skeptiska om det verkligen är Shakespeare, men äh, lite får man glädjas!


(Bild: http://www.huffingtonpost.com/)


CLASSROOM + Sunny outside

Sitter i skolan och skriver om kolhydrater och aktiv motion. Det går trögt. Riktigt trögt. Solen skiner därute och jag vill bara springa ut och sätta mig i en snödriva och skita i om kjolen blir blöt, för det känns som om det snart är vår. Nu blev jag sugen på glass förresten. Mjukglass. Och solglasögon. Men det får dröja. Tyvärr.

Who'll stop the rain?





(DIMMA)

RSS 2.0