rutigt.


Skor, Wedins. Skjorta, Monki.

rainbows.


Ser upp och ser en fågel o
Tänker 'din jävel'

Håkan - Zigenarliv Dreamin

good morning, people.

Jag sitter uppe, dricker te, och kikar på An Cafes myspace sida. An Cafe har en konsert idag - 5 års jubileum - och det postas rapporter och bilder hela tiden, så det kan man ju knappast missa!

Idag hoppas jag att det blir hyfsat fint väder, för jag skall ha trevligt och träffa vänner.

Tja, det var nog allt. Inget speciellt intressant.
Ha en trevlig dag!

friday afternoon.

Fredag. Underbart.
Jag älskar fredagar. Det är så skönt att koppla bort efter en tuff vecka. Speciellt denna har varit väldigt intensiv. Skolstart och allt, det blir ju lätt extra mycket. Och jag som är en sån som alltid oroar sig över allting, det blir lite mycket ibland.
I helgen skall jag i alla fall träffa vänner och ikväll blir det film med familjen.
Vad skall ni göra?

puss.

om jag kunde drömma.


Twilight och Harry Potter - mina absoluta favoritböcker.

Den 17 November, det är kallt, och regnet öser ner. Strumporna är blöta och man måste gå hem. Det är i sådana tider som man skall minnas stunder som på bilden. 

nytt.

Lite ny layout har bloggen fått ta emot. Ny header, bakgrund och typsnitt i rubrikerna. Lite mer enkelt och "sofistikerat" som man så vackert uttrycker det.

Idag var det en uppgift i skolan som innebar att man skulle springa omkring och samla in saker. Som en skrapad Triss-lott, till exempel. På tid dessutom. Ganska trevligt, men oj så tröttsamt. Vilken träningsvärk som stundas imorgon!

Nedan - bara helt random och utan någon som helst knytning till inlägget - en gräshoppa. Den dök upp i somras på väg hem från badet och det är sådana stunder när man är så glad att man faktiskt bestämde sig för att ta med sig kameran.

Fortsatt trevligt kväll!


låda.

Tjola hej tjola hopp, folket!
Nu är alltså skolan igång på riktigt, det känns okej, antar jag. Kul att träffa kompisar & så, och nu börjar man komma in i rutinerna igen också. Kul ibland - pest andra gånger.
Förresten så har jag nya skor. Från Don Donna. Halva rea-priset. Inte illa pinkat.


Birthday.

Tidigare i veckan fyllde jag år. Då vankades det cheesecake, och det är aldrig fel. Fina presenter fick jag också; ett nytt kamerastativ (det andra råkade jag som sagt slå i backen och bryta av), en ny kameraväska, ett armbandsur, Twilight på engelska, kläder & nya skor, och en del andra saker. Trevligt.

Glömde också att nämna att jag för cirka en vecka och två dagar sedan läste ut Breaking Dawn. Den fjärde och sista boken i Twilight-serien. Ah, den var så fin. Det rann ur ögonen på slutet. Nu är det bara att ta det lungt & vänta på filmen och Midnight Sun.

Nu sitter jag här och käkar B&J chokladglass. Tohej.

Hamn.



Överexponerad. Suddig. Solfläckar.

Bird.



Flög in i fönstret. Låg och ryckte en stund. Sedan flög den iväg.

Snake.



Härlig sak att stöta på, och nästa gå på.


RSS 2.0