punkt


Åh om det ändå kunde vara såhär fint buhu.

Har varit slö hela dagen. Satt uppe i 6 timmar igår. Det var bra. Hugh var rolig. Robert såg välvårdad ut och håret var snyggt = pluspoäng. Och Heath fick sitt pris. Det var fint.

Nu sitter jag och töntar mig och lyssnar på svensk schlager från 80-talet och lite N'sync & Backstreet Boys på det.

Jag saknar väldigt mycket just nu.


OSCAR

I natt kommer det bli trevligt. Uppesittar-kväll med Oscars-galan.
Den börjar vid typ 24:00 och slutar ungefär 6 timmar senare, men äh, det är smällar man får ta. Tydligen så skall Robert Pattinson dela ut ett pris, det får man ju inte missa. Dessutom så är Heath Ledger nominerad för bästa manliga biroll. yeah.


"I feel dizzy, I feel sunny, I feel fizzy and funny and fine."



De senaste två veckorna i skolan har varit grymt intensiva. Även fast jag har försökt jobba på med alla extra uppgifter, och tyckt att det till en viss del har gått bra, så har det varit otroligt tärande, och jag har inte riktigt märkt det själv.

Igår slutade vi 12 och då gick jag och ett gäng kompisar runt på stan i strålande solsken, käkade på McD och bara levde.
Och när jag kom hem tittade jag lite på Let's Dance och sedan somnade jag.
Och jag har sovit i 11 timmar. Helt galet hur utsövd jag var imorse. Men trevligt.

Ikväll är det Melodiefestivalaaaa som gäller. Kanske inte så intressant längre, men jag har tittat på det sedan jag var typ fem eller nått, så jag kan egentligen inte slita mig.

dirty mirror and CAMERA





MUSIK KLICK

I Wanna Sing To You



THAT '70s SHOW

Valentine



Kärlek.

I Dream My Days Away



(Photoshop en fredags kväll)

friday the 13th

Självklart så skall det läggas in ett matteprov på fredagen den trettonde. Smart.
Aja, gick väl ganska så bra hoppas jag. Kunde det mesta. En massa tyngd har lättats från mina axlar och jag har tid att fokusera på allt annat nu. Så lite pizza kommer sitta magnifico ikväll.

Mitt hår är i alla fall klippt nu. Jag tror aldrig att det har varit såhär fint. Så himla glansigt och mjukt.

Den här hittade jag på YT för några dagar sedan. Barndoms minnen. Jag lyssnade på den här hela tiden när jag var typ sju år. Hahahahha.

Imorgon är det Alla hjärtans dag! Jag må låta smörig men jag älskar den dagen. 

pretty ok day, sunny sunny yay, but I'm drowning in homeworks




Har så sjukt mycket i skolan just nu. Matteprov, svenska uppsats och ett stort SO arbete om Industriella revolutionen och Amerikanska Frihetskriget och en hel del massa annat. Blir snart galen på allt. Men våren börjar i alla fall skymta lite nu. Har varit sol nästan hela veckan hittills tror jag. Känns som att jag klagar väldigt mycket på väder, men ärligt, allt det gråa gör mig så deprimerad. I veckan skall jag klippa mig för första gången på ganska länge = yeeey härligt.

RAINBOWWW



Jag är förkyld. Ska försöka vila så mycket som möjligt. Vill kunna gå till skolan imorgon.
Fredagen var kul i alla fall. Först lite birthday party, och sedan filmkväll med Romeo & Julia från -68 och lite gråt på slutet.

Building A Boat



De här är dem bästa just nu.

RSS 2.0