rubrik



Det känns helt galet att det redan är första advent. Dom där tiderna när man endast drog på sig en tjockare tröja och stack ut och fotade de gröna träden känns inte alls så långt borta. Det var fint. Men julen är mys. Och jag älskar den här tiden. Fast jag har dragit på mig en knäpp förskylning, så jag kan inte riktigt njuta. Men den går väl över snart, antar jag. Nu ska jag plugga på lite mer om elektroner och protoner och sedan blir det till att sova. God natt!

you ain't too smart



The Rumble Strips - Boys And Girls In Love (Klicka)

I went to London

Så... för ett par veckor sedan åkte jag över till London för några dagar. Här följer lite dokumentation:



















1. En röd dubbeldäckare. 2. Det blev många koppar med chailatte på Starbucks. 3. Big Ben. 4. Och en lite mer seriös bild. 5. Beatles på Madame Tussauds. Det var helt galet fantastiskt! 6. Buckingham Palace en regnig dag.

Och självklart så blev det en del shopping också, men dom bilderna får jag lägga upp någon annan gång. Fredag idag, annars. yes! Och första advent på söndag, skall bli mys. Trevlig helg.

I saw the movie Twilight

Så - fredagen var hektisk! Twilight var det. OME. Hela kroppen bubblade och mina händer skakade. Äntligen var den flera månaders väntan över. Och det var så härligt när bioduken drogs undan och alla bara skrek sina hjärtan ut. Och första gången man fick se Edward, när han kom där bakom fönstret. Oj oj oj. Filmen var underbar, jag kan egentligen inte säga mer. Allt ifrån alla omgivningar och skådespelare till Edwards hy. Och jag älskade när Jacob slog huvudet i Bellas bildörr, haha! Dock gillade jag inte den blåa tonen i filmen, det kunde dom ha dragit ner lite på. Och jag ska vara ärlig, jag tycker inte riktigt om vissa delar av Bella's Lullaby. Den är så svår att humma med till.

Trots att allt inte riktigt var som i boken, så var den ändå helt perfekt. Den gjorde böckerna rättvisa. Och Robert Pattinson är bäst! Snart är det dags att gå och se den igen, tjoho!

Hoho, wayfarers!

high up there with the sun


It's getting hard to be someone but it all works out



3 November 2008

RSS 2.0