slow days.

Tjena! Jag sitter i skolan och dagen verkar bara sega sig fram. Jag vill gå hem, titta på film och plugga. Snart så. Vädret gör det hela inte lättare. Grått & kallt. Solen får gärna komma tillbaka.

high up above.



Några foton från i lördags. J och jag stack ut med kamerorna och hade kalas med alla löv.

aj löv ya.







Lite höstbilder jag tog häromsistens. De senaste veckorna har det bara varit dimma, regn och kallt, och man har inte riktigt fått någon härlig "höst-feeling". Men nu har solen börjat krypa fram, och då blir det extra fina bilder! Färgen på löven är nog min absoluta favorit med hösten. Nu har jag förresten fått hem Romeo&Juliet (1968) dvd:n. Åh, den är så fin!

new found love.


Jag har nya skor. Fina kängor från Vagabond.

en fisk.

Hey friends!
Idag vädret ganska tråkigt, och det är ju inte något plus för humöret. Men men, man får göra det bästa av situationen. Jag har förresten blivit helt galen i Shakespeare! Det började med att jag såg Romeo & Juliet, jag ligger i mitten av Hamlet och är i slutet av A Midsummer Nights Dream. Jag ska köpa dom flesta i pappersform också. Woho. Nu är jag nästan frisk som en fisk (?) igen, och det är ju trevligt.
 
The Beatles - I've Just Seen A Face



brandgul.


En kattrackare från i somras. 

far away.


En varm dag i juli månad.

harry.

Jag saknar Harry Potter 6 mer än någonsin nu. Att vänta flera månader extra är nästintill outhärdligt. Harry Potter är en så stor del av min vardag, och sedan när det har skyltats så mycket med att den kommer ut i November så byter dom plötsligt och säger Juli istället. Så dåliga argument också. Jag blir så arg och besviken.

Lite sent inlägg, men jag har bara inte riktigt vetat vad jag ska skriva.
Annars är det väl bara att vänta på Tales of Beedle the Bard. 4 December. <3
Även Twilight kommer ju lite tidigare, och det är trevligt.


story.

Under tre dagar har jag sett tre olika versioner av Romeo & Juliet. Först den från 68, sedan 96 och sist 54. Personligen är min favorit den förstnämnda. Jag har blivit helt besatt, haha. Den är så vacker. Skall ta och köpa filmen, och även pjäsen i pappersform. 

Annars då? Lite dålig uppdatering här har det blivit. Jag är mycket friskare nu, och igår blev det till att träffa kompisar. Igår damp också Gokutama Rock Cafe av An Cafe ner i brevlådan. En försenad födelsedagspresent. Dessutom kommer också Magnya Carta snart. Tjihej! :)

Förresten, har ni något tips på bra böcker? Jag känner att jag är i behov av det nu. Och säg inte någon av Stephenie Meyers böcker, för dem är jag redan kär i!


An Cafe - Gokutama Rock Cafe

Circus.





Fortfarande lite sjuk. Annars finns det snygga bilder i nya Cosmogirl.

21 November är en lycklig dag.

Jag är så glad, så lycklig. Twilight. 21 November. I Sverige också. Cirka två månader tidigare. Tydligen så har folket i Sverige fattat att Twilight är så populär, så nu kommer filmen den 21 November även i Sverige! UNDERBART. Som ett extra plus fick jag hem Cosmogirl i brevlådan idag. Ett uppslag och intervju med killarna i Twilight är ju fint. Kram till er alla. Hösten kändes plötsligt mycket ljusare.


sick.





Hejsvej. Jag är sjuk och har ont i halsen. Har ätit den nya Ben & Jerry smaken - Half Baked -, och efter det känner man ju sig såklart bättre. Igår natt satt jag uppe i ett par timmar och tittade på årets MTV vma's. Kristen Stewart, Robert Pattinson och company var där, så det kunde man ju inte missa! Är väldigt trött nu, men det var värt det.

Bilderna är från i fredags. Regnet vräkte ned, men så kom solen, så jag drog på mig stövlar och sprang ut med stativet och kameran. Regnet glittrade så fint i busken. Jag gillar regn.

Sayonara!

svart gummi.


Tröja från H&M, kjol har mor min sytt, klocka från Citizen, blått armband från Way Out West, och skorna är köpta för ett tag sedan i nån liten sko affär för  att ha på Way Out West.
Fredagens mundering.

Idag har det inte hänt så mycket. Tog en promenad. Rensat massa lådor med pyssel saker, fått röjt bort en hel del. Känns skönt.

Kram & fortsatt trevlig eftermiddag.

way out west.

I sommar har det hänt otroligt mycket , och jag kan ganska säkert säga att det har varit en av mina roligaste somrar hittills. En av de största sakerna som hände var när jag den 7 augusti gick på Way Out West. Jag var så lycklig den dagen. Stämningen var underbart, vädret var perfekt, även de små regndropparna som kom då och då var bara härliga. Jag fick se underbara band som Mando Diao, The National, Sonic Youth, Franz Ferdinand och Sigur Rós. Lite mindre härliga band var väl Grinderman, fick gå och köpa öronproppar och gå bort ända till Linné för att inte höra Nick Caves skrik. Och sedan närmade sig kvällen och jag blev mer och mer förväntansfull. Broder Daniel. Deras sista konsert någonsin. När det var en ungefär en timme och femton minuter kvar började jag köa. Vi fick riktigt bra platser, en och en halv till två meter från stängslet. Dock stod vi inte i mitten, utan lite åt vänster. Åh, vad fint det var när Henrik Berggren äntrade scenen. Alla skriken, det var underbart. Fast många hade ju lyckats få med sig ölburkar från matställena, och det var mycket knuffandes, fast det gjorde inte så jättemycket. Låtarna var också underbara, speciellt Work och när alla skrek med i Shoreline. Och sedan Hold On To Your Dreams, den var så fin! Och sedan drog det mot slutet, utan att jag knappt lagt märke till det. Kvar stod endast Henrik med gitarren och spelade No Time For Us. Det var så fint.



Dålig kvalitet, I know.


  


rob.


Bild från Pattinson Online.

Robert Pattinson. Cirka tre år sedan, precis vid tiden av Harry Potter and the Goblet of Fire. 2 Januari 2009 är det dags för Twilight i Sverige. Robert blir Edward. Jag längtar som en galning.

blurry background.


Oredigerad.

Hallå pojkar och flickor. Idag är det tydligen fredag. Det är inte klokt vad veckan har gått snabbt. Och verkligen jättesnabbt. Det känns som om det var tisdag eller onsdag igår. Helt sjukt. Jag hade tänkt gå ut och ta lite höstbilder i eftermiddagssolen, men nu smattrar regnet ner så det får jag ta en annan dag. Fast i och för sig blir det ju ganska fräcka bilder i regnet också, så jag tar nog och ger mig ut i alla fall. Minsta lilla chans får man ta, haha!

Well, that wraps it up. Trevlig fredag!

falling for fall.

     Det märks att det börjar bli höst.

Följ min blogg med bloggkoll


woopedo.


Skor från rean på Wedins, kjolen har käresta mor sytt, och Darth Vader kommer från Urban Outfitters. Och lite diverse saker på armen som kommer från lite här och var.

Ja, ungefär såhär såg jag ut igår. Nya favoritskorna och mor min var snäll och satte sig ner och sydde en kjol. Dessutom så har jag äntligen köpt ett par nördglasögon. Har fått lite blandad kritik. Vissa tycker jag är fin, andra tycker jag ser rolig ut. Äsch, jag kör på i alla fall. :) Nu ska jag äta flingor och sedan blir det till att sussa.
'
Godnatt! 

autumn sunshine.










 Hej!

RSS 2.0