Cookie



Jag har skaffat ny mobil. En LG Cookie med touch-screen och stor display. Kärlek. ♥

Annars så har dagarna varit lugna. Har mest varit med några vänner och gjort det vanliga - pratat, skrattat och haft det lite trevligt. Inte så spektakulärt med andra ord.

Musik:
The Strokes
Last Nite (Kliccckkk)


Well, hejdå!

The Underdog


Bild gjord av mig.
Se men inte röra.


Jao, jao. Skönt med helg. Solen skiner ju på som bara den, och det är fantastiskt. Igår blev det bio och 17 Again. En väldigt söt film faktiskt. Ingen vanlig High School-komedi, det fanns lite mer bakom pannbenet liksom. Värd att slösa en timme och fyrtiosex minuter på. Idag har det också varit ganska så chill. Träffat lite vänner, läst, tittat på tv. Och snart blir det grillat. Yes.

DUMBLEDORE


Bild. mugglenet.net

Sommaren får jättegärna komma nu.

Darlin', your head's not right

Imorgon är det ett år sedan jag läste ut den första Twilight boken. Lite sjukt att det har gått så snabbt. Vid den tidpunkten hade knappt någon alls hört talas om Twilight och den första filmen höll just på att spelas in. Nu är allt ett helt virr varr av Bella och Edward och Jacob, och alla flickor springer omkring och skriker sig hesa, haha. Men det är ju självklart kul att det tydligen har gått hem hos så många.

Nu blev det lite nostalgi känsla. Just den perioden när jag började läsa var en väldigt fin period. Våren var helt underbar och allt kändes så himla bra. Jag satt och lyssnade Someday med The Strokes (klicka) och tyckte att den passade klockrent in på Twilight. Varje morgon var det upp snabbt och in på Twilight hemsidor. Kollade frenetiskt igenom alla nyheter och när den första trailer kom var jag helt betagen, haha.

Nu har ju besattheten avtagit lite, och jag hoppar inte upp och ned så fort någon börjar prata om Edward, men det är fortfarande en kul grej.

Woho, nu har jag fått skriva av mig lite!

Den här gjorde jag precis när när jag hade läst ut den första boken, hehe:


Uneventful

Dagen flöt på hyfsat fint. Upp klockan sju, frukost, på med kläder, borsta tänder och iväg till skolan. Idrott som första lektion. En skräckinjagande hinderbana, och sedan basket. Lämnade salen med hälsan i behåll. Konstig lunch. Rast rast rast. Prata med vänner. Kul kul. Skratt skratt. Och sedan fysik på eftermiddagen. Slut för dagen. Ut i solen och hem igen. Tv, plugg plugg, tv, plugg fram tills nu.

Ungefär så har det sett ut. En ganska så ordinär dag med andra ord. Men det fanns ju självklart lite guldkorn här och där. ♥ 

ÄNTLIGEN...



... fredag.

EASTER&FEATHERS







Ja, glad påsk antar jag. Fett ful kyckling jag ritat där uppe, ser ut som en hund, men aja.

En lång fredag







1. Har försökt kurera mig lite idag, genom att både titta på och läsa Romeo & Juliet för typ femtioelfte gången. "What's in a name? That which we call a rose By any other name would smell as sweet". ♥ 2. Läsning. Jag är ingen superhejare på tyska, men whatevvva. 3. Min mamma har sytt världens finaste blus/klänning till mig!

Vid den här tiden för exakt ett år sedan hade jag nyligen upptäckt tjusningen med An Cafe. Jag satt och lyssnade non stop på Smile Ichiban Ii Onna och Cherry Saku Yuuki. Då låg även ett trettio centimeters snötäcke på marken. Mycket har förändrats under den tiden.

Hello darkness, my old friend. I've come to talk with you again.



Vaknade upp med ont i halsen och trött i hela kroppen. Blev sur. Hade gärna velat hålla mig frisk under påsken. Men lite av det vägdes upp av att mitt nya batterigrepp till kameran kom idag + att mamma hade köpt Teen vogue och någon tysk twilight-tidning till mig.

Musik: S&G - Sound of Silence (klicckkkk)

Shake



Påsklov är bäst. De senaste dagarna har jag legat på studdsmattor under en svart himmel, skrattat så att jag fått ont i magen, ätit nudlar med ketchup, varit ledsen och arg, men också glad och lycklig över allt, och haft det trevligt.


AND HERE'S TO YOU







Musik klickeliklick

PÅSKLOV!!!