The end and the beginning



Nu är det bara framåt mot nya, djärva mål.

Movies, books and some thoughts about the new year.



De senaste dagarna har mest innefattat att titta på West Side Story, försöka läsa klart en Shakespeare-biografi innan nyår och försöka njuta så mycket som möjligt av lovet innan skolan drar igång igen.

Lite sentimentalitet också, va. 2009 snart alltså. Jag säger som man oftast brukar säga - året har gått så fort. Helt galet. Speciellt hösten. I början av terminen tänkte man att det var en evighet till nyår, men nu är det tydligen här redan. Men det skall bli väldigt skönt med ett nytt år. Jag behöver lite vår och solsken och nya friska tag. jiiieyhaa.

Juldags morgon



Igår.

have a very merry christmas





Nu ska jag bara njuta av julen så mycket jag kan.

frihet

sova läsa baka film fota & fira jul

all you do is good, do everything you should



The Rumble Strips - No Soul (Klicka)


Så... den nya regissören till New Moon & Eclipse blir Chris Weitz, som bland annat har gjort Guldkompassen och Om En Pojke. Kan nog bli bra, med tanke på specialeffekter och andra vampyr grejer. Jag är dock tveksam att han kan få till samma "feeling" som Catherine Hardwicke har fixat. Han skriver själv att han skall göra sitt bästa för att göra oss fans glada, att han quote: "very grateful to have received her permission to protect New Moon in its translation from the page to the screen" och så vidare och bla bla. Hoppas bara att han håller vad han menar. För det kan bli en riktigt flopp. Men å andra sidan så kan det också bli en brakar succé. Man får hoppas på det bästa!

Haha, oj, nu har det blivit mycket Twilight på sistone!

lucia today



Har tittat på Lucia-firandet på tv och ätit lussebullar och pepparkakor.
På eftermiddagen såg jag Twilight igen. Det var precis lika bra som förra gången. Twilight har verkligen vuxit galet mycket. I April när jag bärjade läsa böckerna, så visste nästan ingen om dem. Och för alla som jag berättade om boken för tyckte att det bara lät ganska så löjligt. Men nu - alla läser Twilight. Vart jag än går ser jag en Twiligh-bok.

Och, New Moon drar igång i Mars, whoopedooh.

xmas



Gick Lucia-tåg idag. Mysigt!
Bara några dagar kvar tills jullovet och vi har praktiskt taget rast hela dagarna i skolan. Finns ingenting att göra. Skall bli så härligt med jullov. Att ladda om batteriena lite och så. Nu ska jag läsa en bok och ikväll blir det Idol-final. Humhum.

everything used to be green and yellow, but now it's just grey and black


friday saturday sunday

The Maccabees - Toothpaste Kisses (Klicka)





school, a bad book and other things


Tower Bridge, London
(ingen anknytning till texten)

Rivde av ett hemkunskapsprov i skolan idag, det känns skönt. Gick hyfsat bra också tror jag, men det får jag veta senare. Sedan läste jag en dålig bok som var ganska deprimerande. Fast den är lite spännande också, så jag måste få veta vad som händer i slutet. På tal om något annat - på torsdag släpps Tales of Beedle the Bard. Skall bli galet kul att läsa den!

Om en kvart är det Ugly Betty och sedan direkt efter är det Desperate Houswives. yeeey.
Det här blev ett väldigt onödigt inlägg känner jag nu.
Good Bye!

december 1st



RSS 2.0