31/10/08





Min familj är rejält hardcore när det gäller att pynta huset inför högtider. Ni skulle sett vårt kök nu, allt går i orange och svart!

Okej, Halloween alltså! Det är en av mina favorithögtider, jag älskar det! Och just idag är vädret perfekt. Grått, regnstänk och kyligt. Ikväll blir det nog en film med kompisar eller så, det var ju ett tag sedan man gick bus eller godis. Trots att jag gärna skulle vilja göra det, haha. Det var så mysigt att sitta framför spegeln och klä ut sig, och sedan fnittrande springa ut med kompisarna och gallskrika av skräck så fort något prasslade i buskarna. Good times, good times.

29/10/2008


alltid kul med lite tidsfördriv



Idag har det inte hänt så mycket. Höstlov är ju härligt, men jag har inte riktigt kommit in i den rätta stämningen ännu. Jag vet inte riktigt varför. Jag försökte baka bröd på morgonen, fast det blev inte bra, så jag satte mig och tittade på en film. Sedan gick jag till biblioteket och lånade Iliaden. En riktigt stor bok på 506 sidor som jag skall försöka ta mig igenom. Vi får se hur det går, haha. Nyss såg jag Håkan Hellström på det nya programmet Dom kallar oss artister. Man fick följa med honom när han körde lite bil igenom Göteborg och han berättade om lite allt och möjligt. Han är fin, han. En sån som gör andra glada.
 
Imorgon får vi se vad jag gör. Beror nog mest på vädret. Regnet gör mig så deppig, så solen får gärna komma nu så att man får lite energi, tjoho!

autumn

Fredag! Känns underbart, nu är det bara ledigt i en vecka och fyra dagar. Och snart är det Halloween också, en av mina favorit högtider, det kommer bli awesomeeee.
Nu ska jag snart sticka till skolan. Tjoho.

jelly belly beans.

Igår: Skola, plugg, chai-latte (ganska så uttjatat nu, men det är ju gott) och film.
Idag: Skola, pasta med massa ketchup, fotografier med vännerna och en bok.

revolutions


Sommar 08

bleach



Så... lördag alltså. Jag har mest städat mina skrivbordslådor. Jag fick slängt säkert mer än hälften. Jag kan med ganska så stor säkerhet säga att dom där lådorna aldrig har varit renare än nu! Snart hade jag tänkt att jag skall köpa choklad med chips i. Och det nya WITCH numret. Som jag brukade älska den där tidningen. Det är nummer 100 som kommit ut nu, och jag känner att jag bara måste ha det. Jodå, jag är en stor tönt.

Bilden togs i morse. Solen sken igenom löven och dom fick en sån härlig färg. Man får ju passa på nu, snart försvinner de fina färgerna och alla löv faller av. Brr.


when music really mattered and when radio was king.



It's friday! Och jag känner mig ganska glad.

I don't really know what to put here.



Nu skall jag försöka få lite sömn.

those people...



Vman - Twilight

i brist på annat.



Igår var det film och två påsar kanelbullar med A & E. Mycket trevligt.
Idag skall jag försöka ta det lugnt, städa lite.
Kanske plugga lite också. Det blir nog bra.
Ha det fint!


Twilight Trailer


i'm a nerd

De nysläppta bilderna är så sjukt underbara. Twilight är kärlek och lycka rakt igenom. Jag kan knappt vänta mer. Imorgon kommer nya trailern ut! Tjihej. :)

The most gorgeous people alive.








today is the day.

Bara för att jag är en sucker för socker, så måste jag bara påpeka att det är Kanelbullens dag idag. Hujedamig, nu ska här ätas!

cinnamon rolls.


XOXO



-Nu blir det snart Idol, och efter det Grey's Anatomy. Grejjjt!-