GOTT NYTT ÅR

Hejdå 2009! Hej 2010!
NU KÖR VI!

I Found Out

Vaknade klockan åtta idag. Åkte till tandläkaren. Kom hem klockan halv elva. Somnade. Vaknade halv ett. Och nu sitter jag här. Trött tjej, men det är det här som jag älskar med lov, att man bara kan vara sådär härligt degig.

Annars så är det sista dagen på 2009 imorgon, jag känner mig ganska lättad. Varje gång ett nytt år inleds får jag känslan av att en stor sten lyfter från mina axlar. Det känns nytt, fräscht och spännande. Så jag ser fram emot detta! Plus att mor min har köpt en enorm raket bomb, haha. Hur miljövänliga min familj än är, så måste man ju få vara lite sådär härligt galen ibland.


And if I start a commotion, I run the risk of losing you

Och så var det över. Brukar alltid vara så himla tråkigt dagen efter, och speciellt mellandagarna fram till nyår, men det känns ganska bra i år faktiskt. Nämen. Men det var en trevlig jul. Hela släkten samlad, Kalle Anka, julklappar och allt annat obligatoriskt, såklart. Julklapparna innehöll bland annat en klocka, parfym, kläder, filmer & böcker, och lite annat pretty stuff. Väldigt najz. Nöjd tjej! Och det blev en vit jul, hörrni. En jul med nästan en halvmeter snö i trädgården. Jag klagar inte, men den får gärna försvinna snart igen. Nu vill jag har vååååår!

Men det kommer att bli ett storslaget nyår. Bästa evvaah (haha, gud vad fult det där lät).

Nej, nu börjar det spåra ut här. Nu skall jag chilla lite mer i vintermörkret. Tjarå.

Kodachrome

Yesssss julafton i övermorgon. Gaaaalet. De senaste dagarna har dock varit grymt roliga med härliga människor. :) Alla julklappar är införskaffade, så nu är det okej att bara chilla. Åkte pulka ikväll med några kompisar, men det gick inte så bra, haha. Känns bra att man fortfarande har lite barnasinne kvar dock.


A
ngående Brittany Murphy... Hennes bortgång berör mig mer än många andra kändisars. Hon hade en extrem utstrålning, hon verkade vara full av levnadsglädje och bara sprudlade. Tragiskt är det rätta ordet.

Nu skall vi dock inte bli för sentimentala här. Ha en trevlig kväll!  

FRIHET

Nu så, äntligen! Jullov! Var i skolan en och en halv timme imorse och sedan fick vi våra betyg, som jag förövrigt blev grymt nöjd med. Känns helt underbart! Nu på eftermiddagen/kvällen har jag bara chillat med lite kompisar, man är helt slut efter dom här sista kraftansträngningarna de senaste veckorna. Men jag har mycket att se fram emot under jullovet, jag är säker på att det kommer bli grrrrreat!

Nu är alla julklappar köpta och "uttänkta" (ska fixa dem så fort som möjligt). Känns bra, med tanke på att jag förra året hade panik dagen innan julafton.

Nejjjjmen, lov lov lov sova sova sova ta det lugntttt <3
Takeiteasydudes

Lucia

Sitter och chillar lite i skolan. Hade Lucia-tåg imorse (7:20!), allt skolarbete är slut, så det är bara att glida omkring lite. Alla gör typ eget arbete eller redovisar projekt. Sedan så får vi gå hem tidigare idag också, katching!

Fast nu är jag lite nervös, skall få tillbaka matteprovet idag. Samt att betygen sätts idag, också. Yeaaaah...
Äh, det blir bra.

HAHAHAHAHA FY VILKET MENINGSLÖST INLÄGG. Men jag kände att jag ville skriva något.

Yes, well, byeeee

(Tråkigaste bloggen in the history of the internet)

Deck the halls

Så, första december alltså. KÄNNS BRA! Jag är kanske lite gammal för julkalendern men har man barnasinnet kvar så har man, haha, så jag tittade på den imorse. Inte alls bra. Kaspar i Nudådalen säger jag bara, där kan vi snacka julkalender. Hahaha barnslig tjej, men what to do liksom?

Har rätt så chill i skolan just nu. Inte mycket, men två ganska stora grejer. Men det är ändå rätt så skönt för paniken har ännu inte kommit och det känns som om jag kommer klara av dem.

I alla fall, ha det fint tuffingar

RSS 2.0