HEY, SOUL SISTER


coola

Igår fick jag och mina vänner sportlov och det firade vi med att gå och titta på Percy Jackson and the Lghtning Thief (på svenska heter den Percy Jackson och kampen om åskviggen, så himla fult haha). Den var verkligen bra! Lite småtöntig ibland och den följde inte riktigt de bästa detaljerna i boken, men den var väldigt najs i alla fall. Se den!

Idag ska jag bara chillaaaaa som en grillll.

Jaaaaa

JAG HAR SPORTLOV <3.

All that shit doesn't matter anymore

Konstigaste dagen på länge. Har bara varit trött och gått omkring i något slags drömskt läge. Har inte haft ork eller lust till någonting. Vet inte riktigt vad jag ska känna. Knas.

blah

Ibland undrar jag själv hur jag orkar med vissa saker.

hola

Det här har varit den största kraftansträngningen jag har gjort på flera månader. Inte fysiskt, men mentalt. Hela dagen har bestått av prov. Prov på förmiddagen, prov på eftermiddagen. Helt galet, men det gick bra, och känslan av frihet nu efteråt gör allt plugg värt det.


She's a teaser

Seg dag. Skola först, och sedan var det bara att plugga till no när jag kom hem. Har ett ångestframkallande prov imorgon, men jag känner mig ändå hyfsat säker på det mesta. Så det går som det går, antar jag.

Annars så längtar jag så himla mycket efter VÅREN. Pleeeeaaase come quicklyyy.

What difference does it make if I still want you, when I know for sure that I can't make you mine?

Hela min söndag kommer att bestå av No-plugg. ALL THE TIME. Så mysigt! (Ha----ha).

NU ÄNTLIGEN

JAAAAAA THE VAMPIRE DIARIES IS COMING TO SWEDEEEEN. TV6 den 11 februari, don't miss!

åhåhåhå glee

Har tittat på Glee. My one and only love. Åhåhåh gleeeeeee I LOVE YOU.


Rock it with me like you just don't care

Tillbaka i skolan idag. JAG HAR LÄNGTAT! (Naaat). Jag har dock varit på världens sjukaste humör hela dagen, naiZ. Nu har jag suttit och pluggat No i en och en halv timme. I'm the bomb.

(Det här är väl inte riktigt exakt min musiksmak, men man blir ju bara så himla glaaaad)



Oops mycket videor här på sistone.

Lite randomness

Jag är sjuk and it sucks big time. Just nu är en sådan period i skolan då man bara inte FÅR bli sjuk. Men jag blev det i alla fall. Uäähhsgsgdgfd.

Så idag har jag bara pluggat, spelat lite gitarr i min ensamhet, pluggat lite mer, städat rummet och pluggat igen. Är på ett konstigt humör just nu. I don't know if you can tell?

Chris Colfer som spelar Kurt i Glee är världens roligaste snubbe förresten, lägg märke till skrattet där i början, cracks me up every time:


RSS 2.0