ONCE AGAIN, I MUST ASK TOO MUCH OF YOU, HARRY.

Ja, vad kan jag säga? Det var magiskt.

IT'S BEEN A LONG WAIT

Som jag har längtat. Men idag är det dags. 13:00. Äntligen, Harry Potter. ♥


 

I can see the lightning in your eyes

Okej, haha, var kom alla dessa besökare och kommentarer ifrån helt plötsligt? Jag har typ... 1 besökare per dag, och nu dyker det plötsligt upp ca. 30 st på en timma. Tell me?

Idag har jag städat mitt rum. Så sjukt kul!!! Eller hur? NO.
Usch, jag har ingenting att skriva om. Varför satte jag mig här egentligen? Det blir ganska många meningslösa inlägg från min sida ibland.

Häromdagen hade jag tråkigt, så jag gick igenom lite gamla skivor. Plötsligt började den här låten spelas, och jag blev helt överöst med känslor och minnen. Jag älskade den här låten runt sommaren 2003 eller 2004 (om jag inte minns fel). Det är något med den som gör att jag känner mig som ett litet barn igen utan beskymmer. Svårt att förklara. Haha, lite töntigt kanske, men what the heck. :)

http://open.spotify.com/track/5AeQiY0phyRNxFvytcdkGT KLICKAAAAA. (spotify)

 

JAG LÄNGTAR TILL DEN 15 JULI


///


Yes Box.

Tjoho, äntligen har smärtan lagt sig. Nu kan jag börja LEVA igen.

Waiting In The Background

Jag har fortfarande helt sjukt ont i tänderna. Tur att det finns alvedon i dessa tider, dårå. Usch, nu rök nästan en hel vecka från mitt sommarlov. Tjoho, jättekul. För på sommaren så vill man ju bara sitta inne i sin säng med tandvärken och That '70s Show dvd-boxarna som enda sällskap, eller hur? Närå, man ska ju absolut inte vara med kompisarna, bada och springa omkring. Det skulle ju vara hemskt.

Lite måste jag få klaga i alla fall.


RSS 2.0