JUNI-JULI

Ja, sommaren fortsätter på samma vis som om den aldrig gjort något annat. Och jag sitter inne i mitt rum med värkande tänder. Imorse drog jag ut två stycken. Ingen fara sådär, men någon halvtimma senare, alltså fy *** vad ont det gjorde. Det värker fortfarande. Asjobbigt, men det är bara att stå ut. Vill man vara fin så får man lida pin. Usch.

Idag är sista dagen i juni. Herregud vad fort det har gått. Jag hoppas att inte juli och halva augusti går lika fort. Jag har ju knappt hunnit njuta av sommaren än. Men nu när dom här himla tänderna är borta, och om det bara skulle vilja sluta värka så kanske man kan köra på igen. :)

15 dagar kvar till Harry Potter 6!! Som jag längtat. Kommer bli ett kärt återseende.  ♥

FOREVER


THRILLER

De senaste dagarna har jag mest badat i sjön och bränt mig lite på axlarna... typ. Det är inte särskilt mycket som jag har ork till just nu. De första veckorna på sommarlovet är så sjukt slöa, haha. Men det blir väl bättre, antar jag, när man kommer in i det rätta "gunget". Nu håller jag på och städar hela huset, JOBBIGT, I say. Men what to do, liksom.

BYE BYE.

Jag tror nog att alla har hört nyheterna om Michael Jackson. Tragisk att världen var tvungen att förlora en sådan stor ikon så tidigt. Men vi kommer nog alla att komma ihåg honom på ett eller annat sätt.

L.A temptations, or music sensations

Så, idag vaknade jag upp klockan 11. Och efter det har jag hunnit ligga ute och steka lite solen, tränat och nu suttit vid datorn en stund. Det är lite konstigt, för när man sitter inne i klassrummet under skoltimmarna och livet känns bara meningslöst och man fattar ingenting, så kan man komma på miljontals saker som man skulle vilja göra om man bara hade lite ledig tid. Men så kommer sommarlovet och man blir helt översköljd med fritid, och man ba "jaha, uhm, ja..., vad ska jag göra nu?". Äh, det gäller väl att komma igång lite egentligen. Igår var första riktiga sommardagen sedan skolan slutade, och hela veckan så ligger strecker på ca 23 grader och strålande sol. Så nu ska här badas och leva livet, och JAG MÅR BRAAAA!

-

Jag borde nog egentligen sova nu.

MIDSOMMAR

Svensk sommar!
Jo, tjena. Det HAGLAR just nu utanför mitt fönster. HAGLAR!! På sommaren! Var är denna värld påväg?

Fast vet ni vad som är galet härligt? När man får ett spontanryck och bestämmer sig för att springa ut i spöregnet i endast kortklänning, bara ben och tygskor, och kör ett varv runt kvarteret. Det, om något, är att känna sig levande.

Nu skall jag äta en väldigt najs midsommar-middag, och jag börjar faktiskt se lite blå fläckar mellan alla gråa disktrasor på himmelen.


ROMA

Eftersom att jag är lat så har jag inte orkat redigera bilder från när jag var i Rom i maj. Men jag tog mig kragen, så här kommer en liten hög med fotografier:



















1. Fantastiska Forum Romanum. 2. Colosseum. 3.  Peterskyrkan. 4. Blomster. 5. Ser ni hur galen glassen är?! Galen, men sjukt god i alla fall. 6. Pantheon. 7. Nyttig frukost, javisst! ;D 8. Fontana di Trevi. 9. Apelsinträd utanför hotellet.

Jag saknar allt! Rom var galet fint.

TRÖTT

Jaha ja, sommarlov alltså? Känns inte som det. Om bara den där himla solen kunde komma så skulle man ju kunna göra vad man ville. Nu sitter jag bara och degar framför datorn och lyssnar på musik. MGMT, The Last Shadow Puppets, Vampire Weekend, The Rumble Strips, McFly, The Strokes, Coldplay, The Kooks, Metro Station, Simon & Garfunkel och The Beatles får eka i hörlurarna. Hur skulle jag klara mig utan musik? Ingen aning.

Igår var mysigt i alla fall. Lite grill, lite chips och lite film med mina små fina flickor. NAJS I SAY.  Det blev halva Jurrasic Park, sedan låg jag bara och slummrade lite. Idag finns det i alla fall inga måsten och det känns görbra!


NU HAR JAG SOMMARLOV!

(... och när jag tittar ut genom fönstret så spöregnar det. Wiho ...)

And I Have To Ask Why


I want to know, have you ever seen the rain?

Inte okej. Inte okej alls. Regnet bara öser ner som om det aldrig gjort något annat. Jag sitter i skolan och tittar ut genom fönstret. Det ser sorgligt ut. Jag har egentligen ingenting mer att jobba med, så jag sitter mest och slappar, kanske inte så bra egentligen. Jag borde kanske göra någon extra uppgift, men vem har någon ork kvar egentligen? Nu vill jag bara ha sommar. Om några dagar ska vi åka på strandutflykt med skolan. Det skulle vara piss om det var kallt och bara regnade. Jag hoppas innerligt att himlen klarnar upp, för jag behöver verkligen lite sommar och ljus nu.

Ny Måne

Så, jag antar att de flesta har sett trailern till New Moon? Alltså fy. HOLY SHIZZ. Så sjukt grym. Det finns egentligen inte så mycket mer att säga än: OH MY EDWARD. BRILLIANT. JAG KAN INTE ANDAS. JEEEZZ.

RSS 2.0